Få overblik over godkendelsen af jeres leverandørfakturaer. Sæt jeres processer i system og automatiser de manuelle rutiner - med en standardløsning der kan tilpasses jeres organisation - og udvides med funktionalitet når behovet er der.

 • Slip for at indtaste fakturaoplysninger

  Modtag fakturaer digitalt som PDF og OIO m.m. Bogholderiet skal ikke taste og I slipper for bøvlet med at udskrive fra e-mails og fordele papir til godkendelse i dueslag og på skriveborde. Markedets mest effektive OCR-motor, genkender jeres fakturaer fra første dag.

 • Få bedre overblik over jeres kreditorfakturaer

  I ved altid hvor fakturaerne er henne og hvem der skal godkende. Opgavelister med filter-visning giver bogholderiet det fulde overblik. Statusikoner viser forfaldsstatus og Instant Reporting viser likviditetspåvirkningen med ét tryk på en knap.

 • Godkend jeres fakturaer - også når I er på farten

  Godkend fra tablet og smartphone. Fakturaerne er altid ved hånden og bliver aldrig væk. Fritekstsøgning i arkivet - så kan I altid finde jeres bilag, når I ikke kan huske, hvor I sidst handlede eller hvad I plejer at betale for en vare eller ydelse.

 • Skab tryghed hos ledelse og medarbejdere

  I sikrer at regler og procedurer for godkendelse bliver overholdt. Det er nemt at få indblik i handlinger, hvor det har været nødvendigt at afvige. Opbyg hierarkier, regler og processkabeloner. Det giver tryghed for, at I har styr på jeres processer og regler.

 • Sig farvel til kedelige rutiner og få tid til det der er spændende

  Fysisk håndtering er fortid. Indbyggede kontroller sparer tid og mindsker fejl. Information I plejer at bruge tid på at finde, bliver hurtig tilgængelig. Op til 80% af tiden til godkendelse, bogføring og arkivering kan frigives. Så I kan bruge den på ting der skaber værdi.

 • Slut med at vende bunker i indkøbsafdelingen

  Fokuser på afvigelser, hvor automatisk match og godkendelse ikke er mulig. Lagerstatus kan styre processen, så godkendte fakturaer først bogføres når varerne er modtaget - uden at I behøver at vende bunker for at tjekke om afstemte ordrer er klar til bogføring.

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed allerede i dag.

 

Bestil Aqoola her

 

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.